True

ympa-Gent Bennesteeg 2 9000 Gent

ympa Gent

Bennesteeg 2 9000 Gent

ympagent@ympa.be

Openingsuren:

dinsdag - zaterdag : 10 tot 18 u.

Wij zijn met vakantie van  20/07 tot en met 10/08 !

ympa Gent onze eerste winkel

Gent is de eerste. De eerste met een tuincentrum midden in de stad. The Green Community opende een mini-tuincentrum in de Gentse binnenstad.  In 2021 ook in andere Vlaamse steden. YMPA is de naam en duurzaam het concept.

In de Bennesteeg biedt de tijdelijke winkel (90m2) lokaal geteelde kamer- en tuinplanten, kruiden en andere verwante producten aan. De huidige winkel blijft er zeker tot 2022 als pop-up maar gaat intussen op zoek naar een definitieve stek.

De bloemen en planten zijn afkomstig van kwekers die aangesloten zijn bij The Green community, een co√∂peratief netwerk van lokale kwekers en toeleveranciers.  De leden werken duurzaam en ecologisch. Zo zijn de kweekpotten in de YMPA-winkel ofwel 100% recycleerbaar, ofwel krijgen klanten statiegeld. Verpotten kan met de ecologische potgrond die je ook in de winkel vindt.

Gelanceerd door Pauline De Bruyne, de dochter van The Green Community oprichter Luc De Bruyne, heeft YMPA meteen al de ambitie om uit te groeien tot een keten. Gent is de eerste uit een lange rij.

Bekijk onze Instagram

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.