True

ympa Antwerpen

Lange Leemstraat 252

2018 Antwerpen


ympa_antwerpen@ympa.be


Openingsuren:

dinsdag - zaterdag: 10h30 tot 17h30

zondag: 10h00 tot 16h00

Wij zijn met vakantie van 23/07 tot en met 15/08!

ympa Antwerpen:

Wij zijn met vakantie van 23/07 tot en met 15/08!


Na ympa Gent is nu ook onze winkel in Antwerpen een feit. Onder hetzelfde dak als BE O Versmarkt Antwerpen verkopen we nu ook ons uitgebreid en afwisselend assortiment in onze nieuwe shop-in-shop.
 
Het is ons tweede mini-tuincentrum, midden in de stad. The Green Community opende in oktober 2020 zijn eerste in hartje Gent. In de loop van 2021 kan je ons ook verwachten in andere Vlaamse steden.  

In ympa Antwerpen bieden we lokaal geteelde kamer- en tuinplanten, kruiden, groenten en andere verwante producten aan. We streven naar een chemicaliën- en plastic vrije winkel waarbij mens en natuur centraal staan.  

De bloemen en planten zijn afkomstig van kwekers die aangesloten zijn bij The Green Community, een coöperatief netwerk van lokale kwekers en toeleveranciers.  De leden werken duurzaam en ecologisch. Zo zijn de kweekpotten in de ympa winkel ofwel 100% recycleerbaar, ofwel krijgen klanten statiegeld. Verpotten kan met de ecologische potgrond die je in de winkel terugvindt.

In de winkel word je opgevangen door de enthousiaste Anna en Theresia. Heb je vragen over de verzorging van je planten  of wil je meer weten over ons duurzaam verhaal, dan ben je bij hen aan het goede adres! Zij helpen jou met veel plezier verder bij het kiezen van de juiste planten. 


Bekijk onze Instagram

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.