True

Onze diensten

Duurzaamheid daar streven we steeds naar bij ympa. Daarom hebben we gekozen voor een samenwerking met city Depot. CityDepot is het eerste bedrijf in België dat een totaaloplossing biedt voor duurzame distributie van goederen naar de binnenstad én terug.


Onbetwistbare leider
In enkele jaren tijd heeft CityDepot zich opgewerkt tot dè specialist in slimme stadsdistributie. Dankzij de steun van moederbedrijf BD myShopi wil CityDepot zich blijven ontwikkelen tot een betrouwbare, stabiele en flexibele partner.

Groot netwerk 
City Depot verbindt transporteurs, retailers, toeleveranciers, steden, publieke organisaties en consumenten met elkaar. Voor al deze stakeholders staat CityDepot voor passende maatoplossingen.

Steden aangenamer maken
Al van bij de start engageert CityDepot zich voor een aangename stadsomgeving en stadsbeleving. Stadsdistributie is daar een belangrijk onderdeel van. CityDepot hanteert de principes van het maatschappelijk ondernemen, met aandacht voor ecologische, economische én sociale duurzaamheid.


Verenigd resultaten boeken
CityDepot gelooft in samenwerken, delen en functioneren in hybride netwerken. We verenigen grote en kleine bedrijven die actief zijn in stedelijke distributie, op een open en neutraal platform. Daarmee wijst CityDepot de weg naar de toekomst van stadsdistributie. Met harde feiten en cijfers.To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.